Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pascual Cusidó

“Quan deixes l'ofici de pastisser és una alliberació”

Jubilat a ‘temps parcial’. 66 anys, i tres que ja no fa de pastisser. Presideix l’Associació de la Gent Gran de la Massana i ajuda a elaborar els panellets de Tots Sants a la casa pairal de la parròquia.
Quants panellets prepararà enguany?
Aproximadament uns 400 o 500.

No els farà sol, oi?
No, els padrins i les padrines que volen venir ja s’estan preparant. Posem una taula llarga i ho fem entre tots. Es tracta una mica d’en­senyar els trucs de pastisseria. Jo vaig vigilant i ells van fent els panellets.

Hi ha algun secret perquè ens surtin uns bons panellets?
El truc està en la matèria primera, que sigui bona. I posar bona ametlla, sucre i ous o aigua, perquè la pasta quedi consistent. Normalment nosaltres hi posem ous, perquè lligui la pasta.

Res de patata o moniato?
No, els pastissers normalment no n’hi
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts