Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Héctor Ribaldo

“La fortalesa de l'UdA és l'ensenyament personalitzat”

Un dels cada cop més nombrosos estudiants estrangers de l’UdA 23 anys. De Barranquilla (Colòmbia) com Shakira, respon automàticament acostumat que li ho demanin. Cursa el DPA en administració i finances.
Per què Andorra i la seva universitat?
Una noia que vaig conèixer a Colòmbia em va parlar del país, de la universitat, i em va cridar l’atenció, així que vaig començar a esbrinar més sobre Andorra i soc aquí.

Tal com ho explica sembla una decisió fàcil.
Per internet n’havia esbrinat una mica, havia consultat amb altres persones que eren d’Espanya o vivien a Espanya i tenia les seves referències, tenia molt bons comentaris sobre el país i m’hi vaig atrevir.

I quina va ser la primera impressió?
Em va agradar. És un país molt tranquil, hi ha molta seguretat i la gent és molt
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts