Victor Faria Gonçalves

“Cristiano Ronaldo és una persona fantàstica”

Cristiano Ronaldo i la seva cara més amable. El geni i figura de la selecció portuguesa va accedir a una trobada íntima amb un aficionat andorrà que es va ensorrar dijous passat en no poder veure el seu ídol.

“Cristiano Ronaldo és una persona fantàstica”Federació Portuguesa de Futbol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com és que vas poder conèixer en primera persona Cristiano Ronaldo?

Divendres passat a la tarda estava a la perruqueria amb el pare i l’entrenador del benjamí del Futbol Club Lusitans, César Gomes, el va trucar i li va demanar si em podia portar a un lloc durant una estona.

Aleshores va ser una sorpresa per a tu i la família?

Totalment, jo no m’esperava res d’això. El pare va respondre-li que sí, però prèviament li va demanar que on em portava i el César va assegurar-li que a complir el meu somni.

Què pots dir de la trobada amb el crac de Portugal?

Vam arribar a l’hotel on estava allotjada la selecció portuguesa i aleshores de cop i volta la televisió de Portugal m’estava entrevistant. Un cop dins, al cap d’uns deu minuts, vaig començar a veure com passava pel davant tota la plantilla de Fernando Santos, que acabava d’entrenar, i de sobte va aparèixer Cristiano Ronaldo.

Què vas sentir en aquell moment que no oblidaràs mai? Et vas posar a plorar d’emoció?

No, vaig quedar-me al·lucinant. És una gran persona i físicament és enorme.

A vegades se l’ha titllat de prepotent i arrogant.

Va accedir a estar amb mi després de saber que ho havia passat malament, perquè no el vaig veure ni dijous a la tarda, que vam estar unes quatre hores esperant, ni divendres al matí. El César del Lusitans, la Federació Portuguesa de Futbol i alguns mitjans lusitans és cert que van posar de la seva part per aconseguir-ho, però ell va dir que sí a un nen de nou anys que l’admira. Em va donar la samarreta d’entrenament, que encara no he rentat i emmarcaré (riu), i em va dedicar un autògraf.

Vas poder parlar-hi?

Vam estar junts entre cinc i deu minuts i a mi quasi no em sortien les paraules. En portuguès em va preguntar el nom i recordo que li vaig comentar que venia del per­ruquer i el mateix Cristiano Ronaldo va donar el vistiplau al nou pentinat (riu)! Posteriorment ens vam acomiadar amb una abraçada i també amb una encaixada de mans.

I després vas tornar a atendre les televisions portugueses?

Sí, sí. Estaven fent un directe. He sortit a molts canals. Fins i tot hi ha un periodista que m’ha dit que em voldrà fer seguiment de com em va tot pel Principat.

Saps que ets ‘famós’ a les xarxes socials?

No ho crec (riu). El vídeo s’ha fet viral i he fet història a la pàgina del Facebook del Lusitans, arran que la notícia ha arribat a 6.300 persones.

Què farà Portugal al Mundial de Rússia del 2018?

Sense cap dubte, guanyar-lo.

tracking