Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ada Parellada

“És important adonar-nos del valor real dels aliments”

Com ensenyar a menjar als infants (i a tota la família). L’ofici li ve de pares i avis i el viu amb la mateixa passió que posa per difondre una cultura culinària saludable. Va ser a la Seu per presentar el projecte ‘Mengem d’aquí’.
Aquest projecte pressuposa que els hàbits alimentaris dels infants no són tan bons com caldria?
El primer que cal dir és que la responsabilitat d’educar en l’alimentació és de les famílies, i per això hem de recuperar certs hàbits que s’han anat perdent. Amb la incorporació de la dona al món laboral, que ha estat sens dubte un gran avenç social, ha passat que a les llars s’han anant perdent habilitats culinàries, la planificació dels àpats i tot un seguit de tradicions que les dones transmetien de generació en generació. Això ha dut a certa desorientació que podem corregir mirant què
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477