Melanie Cacho

“Ja està bé de veure nois amb una ajudant mig despullada”

Màgia femenina i feminista. 26 anys, de Tarragona. Demà oferirà a Canillo l’espectacle ‘Amazing’, que dirigeix el Mag Lari. Ho farà a l’auditori del Palau de Gel d’Andorra, a les 17.30 hores.

“Ja està bé de veure nois amb una ajudant mig despullada”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va entrar al món de la màgia?

Perquè als 17 anys vaig anar a veure un espectacle del Mag Lari, que es deia Secrets, i em va agradar molt. Recordo sortir de l’espectacle i dir “jo vull fer el mateix, vull fer màgia”.

I com ho va aprendre?

Em vaig comprar el llibre del Mag Lari i feia tots els jocs del seu llibre. I a poc a poc vas coneixent altres mags que t’expliquen coses. Però sobretot per internet i llibres, perquè és el que tens a l’abast quan comences. És bastant autodidacta.

Va començar fent els trucs del Mag Lari. Ara ja en fa de propis?

A la màgia està tot inventat, però tu tens l’opció de presentar els trucs de manera diferent, a la teva manera.

Cada vegada és més difícil sorprendre el públic?

Jo penso que sí, perquè ara els nens cliquen un botó al mòbil i ho tenen tot. Però jo com faig màgia còmica, jugo més amb l’humor i la manera de presentar els números, també vull sorprendre, però no és la prioritat.

Va estudiar Educació Infantil però ha decidit dedicar-se a la màgia. Es pot viure d’ella?

Costa, però si destaques per ser diferent i fer coses originals, penso que sí. Jo quan estudiava Educació Infantil ja feia molts bolos i tenia molt clar que allò ho tindria perquè sempre s’ha de tenir alguna cosa, però tenia molt clar que em dedicaria a la màgia.

Fa poc va participar al programa de Televisió Espanyola, ‘Pura Magia’. Com va anar?

Va ser molt xulo, perquè és molt diferent al que estem acostumats a fer. Coneixes una altra manera de fer màgia, perquè no només actues per a la gent que tens davant, sinó que t’estan veient milions de persones a casa seva.

I és una bona oportunitat per després portar tota aquesta gent al teatre.

Clar, és una oportunitat molt xula perquè la gent et conegui, sàpiga que existeixes i vingui al teatre a veure el que faig.

Per què hi ha tan poques noies fent màgia?

Jo crec que perquè a la màgia comences com un joc i les noies acabem de jugar a una edat més aviat. És més típic veure un noi amb una PlayStation a casa de gran, que no una noia. Jo crec que és per això, però no ho sé, jo sempre he sigut molt juganera i ho relaciono molt així.

A l’espectacle ‘Amazing’ reivindica el paper de la dona al món de la màgia.

Sí, dic que soc de les poques noies que té un espectacle de màgia i que ja està bé de veure nois que van amb l’ajudant mig despullada al costat, que les noies també podem fer màgia i portar un noi ben guapo i ben vestit.

tracking