Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Jeroni Majoral

“Em va semblar bona idea i em vaig dir: per què no?”

Atrevir-se a fer el que voldries fer. Va començar fa poc més de dos anys, i en aquest temps ja ha obtingut un parell de premis. Ahir va participar en un maridatge de vins i formatges a l’Ateneu de la Seu.
L’ofici li ve de família?
No, a casa mai no n’havíem fet, de formatges.

Com és que s’hi va posar, doncs?
Vaig patir una lesió al genoll que em va obligar a estar-me a casa una temporada, i va ser aleshores que m’ho vaig rumiar. És una feina que pensava que m’agradaria i, a més, estava convençut que el lloc on hem instal·lat la formatgeria té un gran potencial.

Tenia alguna idea de fer formatges, si més no?
En absolut. Jo soc enginyer de telecomunicacions, i mantinc la feina que tenia abans, a més de dedicar-me als formatges. Senzillament, em va semblar que era una
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477