Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Meritxell Ayuso

“Quan entrego un pastís és com si donés un fill”

Creant art dolç. Té 46 anys. Aquesta tarda oferirà un taller d’elaboració de galetes i ‘cake pops’ en forma de caramels per a infants, a la sala d’exposicions ArtAlRoc, a Escaldes (18 h)
Com endinsar-se en el món de la pastisseria?
Jo tinc sis fillols i pels seus aniversaris, en comptes de portar-los regals, que les mares ja estaven fartes d’anant-los acumulant, jo els feia el pastís. Vaig començar així, fent pastissos una mica elaborats. Em vaig anar enganxant i amb la meva millor amiga, la Meri, vam dir d’obrir un negoci d’això entre les dues.

I com va aprendre a fer pastissos?
Primer amb revistes, internet, i després vaig fer alguna formació als Estats Units. A base d’anar fent, i anar tirant.

I a base de molta paciència, suposo.
Sí, jo soc molt moguda i em va
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477