Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Jordi Sànchez

“La corrupció no és raó per no creure en un país millor”

Final d’estiu amb tempesta (o no)
Dos dies abans de conèixer la data per al referèndum a Catalunya, va ser a la Seu per explicar a la xerrada ‘A punt de fer el cim’ com veu els pròxims mesos al principat veí.
Com més a prop del cim, més vertigen.
Sí, però és un vertigen que no et fa aturar, sinó tot el contrari: t’anima a seguir endavant perquè sabem que podem fer-ho, i podem fer-ho bé.

La dissolució del pacte nacional pel referèndum afegeix més dificultat a aquest darrer tram?
El pacte no s’ha dissolt, sinó que ha pres la decisió de restar en un segon pla. Després de constatar un i altre cop que l’Estat no té voluntat de dialogar, ara toca al govern de la Generalitat prendre un paper més actiu. Cal dir, però, que el pacte ha assolit grans èxits i
  • #7 ANDORRA IS NOT CATALONIA
    (11/06/17 00:41)

    El segle XXI no pot set el segle dels nacionalismes.... no es de esquerras ni cosmopolita malgrat le pesi a molta gent...

    Respondre
  • #6 Jordi
    (10/06/17 20:29)

    El millor que l'hi podria passar a Andorra, és que Catalunya fos independent. Deixaríem de fer frontera amb Espanya, Però molt em temo, que això no ho veurem mai.

    Respondre
  • #5 Arnau
    (10/06/17 17:19)

    ara és l'hora segadors....ara és l'hora d'anar a votar i decidir el nostre futur....Visca Catalunya Lliure !!!!!

    Respondre
  • #4 Fart de tanta ruqueria
    (10/06/17 16:58)

    Sou tots uns pesats!! Tant els uns com els altres sou molt cansinos!!!! A Andorra ja tenim molta feina a arreglar i protegir el nostre pais i la nostra identitat!!!

    Respondre
  • #3 ergo...
    (10/06/17 14:41)

    Les paraules del titular, aplicades ,en aquest cas, a Catalunya, suposso que doncs tambè li semblarán igual parlant d' Espanya no? O es que  distingeix entre corrupció catalana i l' espanyola? (lo qual ja seria el colmo)

    Respondre
  • #2 Eduard
    (10/06/17 13:00)

    Jordi Vampets va dir..
    Sr los PERROS LADRAN,luego CABALGAMOS!!!!!millor senyal que la cosa va be es veure tant aviat al mati aquest comentaris..segurament avui com sempre quan es parla dels nos tres estimats veïns sortirant mil comentaris.es tornara repetir lo de sempre que si soc Andorra, que si soc andorrana...nois la REALITAT ES TOSSUDA...i la democracia triunfara, i aqui hi han uns quans com l' estat espanyol que no saben que vol dir aquest mot DEMOCRACIA

    Respondre
  • #1 Jordi Vampets
    (10/06/17 08:13)

    Ven fum i ho sap. Estan sols i ho sap. Andorra no estã per la labor i ho sap. El nostre veí i amic és Espanya i no hauria noticia més perillosa per nosaltres, com país, que un competidor hostil com a Catalunya sigui independent. I ho sap.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts