Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Mateo Sierra

“Si no ets celíac no menjar gluten és una ximpleria”

Ser celíac l’ha portat a convertir-se en “el cuiner sense gluten”. 23 anys, d’Osca. Estava estudiant a la universitat quan va entrar al programa ‘Masterchef’ i en va quedar finalista. Ha visitat Andorra per impartir una classe de cuina per a celíacs.
Per què es va especialitzar en cuina sense gluten?
La celiaquia pot ser un impediment per a segons quines situacions però pots treure-li partit i buscar-li interès perquè proporciona moltes possibilitats on indagar i donar-li la volta.

Hi deu haver pocs xefs especialitzats en cuina per a celíacs.
N’hi ha algun que està especialitzat en cuina sense al·lèrgens, quelcom que és molt complex... Però són restaurants, jo faig difusió per formar en aquest món per tal que l’hostaleria perdi la por d’adaptar els plats.

Hi ha formació?
Jo tot el que aprenc és pel meu compte. Els llibres són una bona manera d’adquirir coneixements.

Per
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477