Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
QUIRZE SALOMÓ

“Els menors de 25 mengen el que sigui per no cuinar”

Director de Nostrum. Nostrum acaba d’obrir la segona botiga de menjar ràpid a Andorra El negoci, fundat pel pare de Salomó l’any 1998, va haver de fer un canvi de model arran de la crisi econòmica i els seus efectes en els costums dels consumidors.
El que ara es coneix com a Nostrum va néixer el 1998. Com va sorgir la idea?
Tot va sortir d’una visió del meu pare bastant simple que era que en el futur la gent no cuinaria. I això és una realitat avui en dia perquè aquell futur és ara. Es pot confirmar que els millennials o la gent encara més jove no volen cuinar o ho fan en una proporció molt baixa.

I com és que va tenir aquella visió de futur?
El meu pare era un home molt visionari respecte dels negocis. Havíem tingut altres negocis a la família i
  • #2 es pot fer tot
    (12/05/17 15:18)

    Ho hem fet tots va dir..
    Escuses de mal pagador...tambe hi ha qui estudie/ha estudiat i es fa el menjar. Per aquesta regla de tres, ningu treballant cuinaria, es tracta de donar l' importancia que te al menjar, i s' ha de deixar temps suficient per fer- ho i, alhora, descnnectar del treball per poder- hi tornar amb milors condicions.

    Respondre
  • #1 Ho hem fet tots
    (12/05/17 07:39)

    Quan estudies, comences a treballar, prioritzes altres coses que cuinar. Ho hem fet tots.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477