Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
QUIRZE SALOMÓ

“Els menors de 25 mengen el que sigui per no cuinar”

Director de Nostrum. Nostrum acaba d’obrir la segona botiga de menjar ràpid a Andorra El negoci, fundat pel pare de Salomó l’any 1998, va haver de fer un canvi de model arran de la crisi econòmica i els seus efectes en els costums dels consumidors.
El que ara es coneix com a Nostrum va néixer el 1998. Com va sorgir la idea?
Tot va sortir d’una visió del meu pare bastant simple que era que en el futur la gent no cuinaria. I això és una realitat avui en dia perquè aquell futur és ara. Es pot confirmar que els millennials o la gent encara més jove no volen cuinar o ho fan en una proporció molt baixa.

I com és que va tenir aquella visió de futur?
El meu pare era un home molt visionari respecte dels negocis. Havíem tingut altres negocis a la família i
  • #2 es pot fer tot
    (12/05/17 15:18)

    Ho hem fet tots va dir..
    Escuses de mal pagador...tambe hi ha qui estudie/ha estudiat i es fa el menjar. Per aquesta regla de tres, ningu treballant cuinaria, es tracta de donar l' importancia que te al menjar, i s' ha de deixar temps suficient per fer- ho i, alhora, descnnectar del treball per poder- hi tornar amb milors condicions.

    Respondre
  • #1 Ho hem fet tots
    (12/05/17 07:39)

    Quan estudies, comences a treballar, prioritzes altres coses que cuinar. Ho hem fet tots.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477