Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Christian Zanchetta

“Segons on vols arribar, cal recuperar receptes d'abans”

Soci fundador d’El Rebost del Padrí. Ha recopilat receptes antigues que se serviran demà a la Font Blanca de la Cortinada d’Ordino i que han organitzat El Rebost del Padrí i l’Arxiu Nacional d’Andorra.
Demà té lloc a Ordino el sopar a partir de receptes antigues. A quina època es remunten les receptes?
Les receptes són, sobretot, medievals. Les prepararem com es feia abans i el punt d’interès és veure l’evolució respecte als mateixos plats que es cuinen ara.

Quines receptes es cuinaran?
Farem les receptes basant-nos en les que ens han proporcionat des de l’Arxiu Nacional. Cuinarem sopa de farigola, bacallà amb suc, fricandó de vedella i, per postres, un menjablanc de carbassa.

En què es diferencien les receptes d’ara i les de l’època medieval?
Són diferents pel que fa al gust. Abans es cuinava molt amb espècies
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts