Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Pierre-Louis Marin

“Un plat sempre ha de ser entenedor per al comensal”

Una estrella Michelin a ‘Goût de France’. Fa 17 anys que porta els fogons de l’Auberge du Cellier, a Montner (Pirineus Orientals). Elaborarà el sopar de gala que aquest vespre ofereix l’ambaixada francesa dins les jornades gastronòmiques.
Què proposarà en el menú d’avui?
Com a entrant presentaré un foie gras micuit d’un productor català, Collverd, acompanyat de cebes a la brasa i mantega d’anxova. Una associació que funciona molt bé. Tot seguit, hi haurà filet de llobar­ro salvatge, sobre un ragú de carxofes i espàrrecs, i suc de cítrics. Pel que fa a la carn, serà un turnedó de vedella d’un productor dels Pirineus Orientals, seguit d’un petit assortiment de formatges, també de la zona, i de postres galetes macarró a la poma, a la trufa i a la vainilla.

Pel que veig li agrada potenciar els productors
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477