Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Marta Antelo

“Va ser la tarda més rendible de la meva vida!”

Una experiència televisiva rodona
26 anys. Estudiant de medicina a Barcelona. Es va endur el pot de 3.000 euros en només un programa del ‘Tot o res’. Kurt Cobain i AC/DC van ser definitius.
Marta Antelo

“Va ser la tarda més rendible de la meva vida!”

Marta Antelo

Triacom / Aleix Serra
Actualitzada 29/01/2017 a les 06:59
Era fan de Nirvana?
Vaig tenir la meva època...

Déu-n’hi-do la pregunta final. Amb quina cançó va aprendre Kurt Cobain a tocar la guitar­ra... Va ser intuïció?
És la típica cançó [Back in Black dels AC/DC] per començar a aprendre a tocar la guitarra, té uns acords molt marcats, l’inici és inconfusible i és molt coneguda. Per això vaig pensar que Kurt Cobain potser també va aprendre amb aquesta cançó.

Les preguntes sobre la música dels noranta se li van donar bé en general.
Se’m va donar molt bé al principi però en el duel amb el mestre em va superar, però sí que és el tema amb el qual em sentia més còmoda. En d’altres temes, com el de Donald Trump, va quedar claríssim que aquest senyor no és ni del meu interès ni de la meva simpatia. A més, es va gravar el 23 de desembre i jo venia d’exàmens finals i havia estat ermitana total, no mirava les notícies...

Com va anar això de presentar-se al concurs?
Vaig participar a El Gran Dictat, me’l mirava molt i també els estudis on el gravaven estan a la zona de Barcelona on visc. I com que El Gran Dictat va acabar i just el programa que el substituïa era aquest em van trucar i m’ho van oferir, i em van agafar.

No era novella davant les càmeres, doncs.
A El Gran Dictat no em va anar tan bé, era un concurs diferent, és molt àgil i hi ha gent que hi va molt preparada i jo anava una mica en plan dominguera [riu].

Després de la bona experiència no es planteja repetir?
M’ho van oferir perquè es replantejaven l’estructura i volien que els mestres encara que guanyéssim pot poguéssim continuar en següents programes fins que ens expulsessin, però els vaig dir que no perquè amb els estudis, el MIR, no ho volia allargar gaire. Però, ostres, va ser la tarda més rendible de la meva vida! 500 euros l’hora!

Sap què farà amb els 3.000 euros?
Els invertiré en un viatge quan acabi el MIR, d’aquí a un any.

Com van els estudis?
Bé, la carrera es fa llarga, són sis anys i és dur, i el MIR és una espècie de Juegos del Hambre on tot­hom va amb el ganivet entre les dents perquè som 12.000 metges de 8, de 9 i de 10, i són 7.000 places... és duríssim.

Després de l’emissió ha hagut de sentir allò de com vas poder fallar aquesta pregunta o, al revés, com sabies això?
Més aviat, com sabies això! I al final és que moltes coses les respons per intuïció, perquè et sona, també perquè et donen opcions, aquests programes en què s’han de respondre coses i que no t’ajuden són molt durs.
Etiquetes
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477