Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Axier Arbilla

“Hem de conèixer i valorar els productes que tenim”

Recomanacions per perdre la por als fogons. El cuiner del restaurant Arbeletxe ha fet el curset ‘S’ha acabat el bròquil’, adreçat a homes amb poca o cap traça com a cuiners, per transmetre’ls el plaer de cuinar i el valor de menjar allò fet per un mateix.
Amb tants programes de cuina com hi ha, què té de diferent aquest curset?
Era un curset per aprendre a organitzar-se a la cuina. Molta gent s’espanta quan han de preparar un dinar per a deu persones, i aquí el que hem fet és preparar en poques hores un àpat per a cada dia de la setmana i mostrar com, amb organització, es pot fer molta feina a la cuina.

Per què anava adreçat només a homes?
Perquè els homes, o som molt exigents o ho deixem córrer quan ho veiem massa complicat. En concret, el curset estava pensat sobretot per a
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477