Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Víctor Herrera

“No tot és tan senzill com fer uns canelons de la iaia”

De cuinar amb l’àvia, a dedicar-se professionalment a la restauració
19 anys. Demà comença els exàmens i passarà les festes fent pràctiques. Afirma, però, que ja sap que en aquest sector toca treballar quan tothom fa vacances.
Com arriba a matricular-se a Vatel?
Vaig estudiar al Lycée, on vaig fer el curs d’hostaleria a la secció de cuina, i allà em vaig treure el BAC. Després volia fer un curs superior de cuina, però va sortir l’oportunitat de Vatel i vaig venir cap aquí perquè m’agradava més la titulació que oferien.

L’hoteleria és la seva vocació? O com s’hi va interessar?
En realitat va ser perquè no m’anaven bé els estudis científics. I un estiu vaig començar a cuinar amb la meva àvia. Me’n va començar a ensenyar i em va estirar cap a aquest món. Em va agradar i
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477