Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ermengol Colell

“No podia ser que la Seu no tingués equip de futbol”

Retorn a la competició. Fa dues temporades van haver de demanar la baixa federativa per falta de jugadors. Ara han reunit un equip “prou competitiu” i tornen a la lliga, a quarta catalana.
Heu pogut solucionar els problemes que us van fer deixar la competició?
La temporada 2014-2015 ens vam trobar que no teníem prou jugadors. Va coincidir que uns quants es van retirar i uns altres van anar a equips andorrans, i nosaltres vam haver de demanar la baixa federativa. Però per a aquesta temporada hem pogut reunir un grup de jugadors que s’ha implicat plenament en el projecte.

Imagino que ha estat difícil tornar a engegar, oi?
No ha estat fàcil, però, d’ençà que vam prendre la decisió de demanar la baixa, a la junta, i sobretot el president, teníem al cap que
  • #2 Un que no ho sap tot
    (17/09/16 17:42)

    Home, també tinguem en compte que va ser filial del fc andorra, que la lliga andorrana ni existia (ni es pagava com ara quan va començar a existir) i que en general hi havia més compromís per part de tothom que no pas ara

    Respondre
  • #1 Un que ho sap
    (17/09/16 10:09)

    A La Seu es va acabar el futbol,el dia que van marxar els militars,l'exèrcit era una font inesgotable de bons jugadors,nois que fein la mili i jugaven el equips de segona i tercera,donava gust anar al futbol a la Seu,a més hi havia equips com els Seminaristes i maristes,que alegraven les tardes de Diumenge.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477