Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
La Contra

“No ets professional però cal 'tirar hores' com si ho fossis”

Cova arribar al ciclisme?
Mentre feia la carrera vaig començar a fer sortides per plaer amb una bici de muntanya. El que passa és que m’agrada molt l’esport i sóc molt competitiu. Vaig començar a competir primer en BTT i des del 2011, quan em vaig preparar per als Jocs de Liechtenstein, que es pot dir que estic competint de debò en ruta, em va enganxar.

I per què la carretera?
En la BTT competeixes contra gent professional i pels rànquings surts al darrere en les curses, un handicap. També hi ha un element tècnic i jo com que no en feia des
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477