Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

“No és l'uniforme que mana, és la persona que el porta”

Ha estat condecorat per haver fet d’urbà durant 50 anys. Tota una vida.Quan vaig sentir el meu nom, que em cridaven per donar-me la placa, em vaig emocionar. Vaig plorar molt. És una cosa molt d’agrair, perquè per tot arreu on vaig la gent em saluda. Vaig sentir molta emoció per trobar-me tants companys, coneguts i no coneguts. Els desitjo un bon servei.
On va començar?Vaig començar al quart d’Andorra i després em van enviar a la Massana. Hi pujava al matí en autocar i dinava al restaurant del Pla de l’Estany. A la tarda tornava a baixar en autocar. Més
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477