x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
França

La policia va trobar burilles on es va originar el foc a Notre-Dame

Actualitzada 25/04/2019 a les 07:05
La policia francesa va trobar set burilles de cigarreta a les bastides de restauració on es va originar el foc que va devastar part de la coberta de la catedral de Notre-Dame de París el dia 15, va revelar ahir el setmanari Le Canard Enchaîné. Alguns dels obrers que treballaven en la restauració de l’agulla del temple van reconèixer als investigadors que, en incompliment de les consignes de seguretat, fumaven a les bastides, agrega la publicació. Malgrat això, els investigadors aposten més per la hipòtesi que l’incendi es va iniciar per un curtcircuit, segons Le Canard. En aquest sentit, revelen diverses irregularitats amb la instal·lació elèctrica, en concret, en l’estesa per alimentar un joc de campanes que es trobava a l’agulla i un altre sota aquesta, i que recorria l’embigat de fusta de la catedral. Aquest dispositiu va ser autoritzat, de forma provisional, el 2012 a petició dels clergues de Notre-Dame durant les obres de renovació dels campanars principals, amb l’objectiu d’electrificar aquestes campanes perquè poguessin substituir-les.
Etiquetes
  • #2 Globalització
    (25/04/19 18:19)

    Ara volen que sigui un cigar? Això del curtcircuit era difícil d'encaixar, l'espurna d'una màquina també, però el de cigar sona a l'edifici Windsor. No hi havia obrers quan va començar l'incendi. Estan desesperats perquè no troben manera d'encobrir l'atemptat. Si es demostra a la clares que van ser mahometans, crema França i, a continuació, tot Europa. Però aquesta vegada les tornes canviarien i això tiraria per terra el pla per tercermundializar als europeus i acabar amb la seva llibertat i prosperitat.

    Respondre
  • #1 Mass Media
    (25/04/19 08:20)

    Molt estrany tot plegat,900 anys amb antorches i una cigarreta cala foc? Aquestes investigacions son esterils per amagar la veritat,pero no interesa per que pot perjudicar molt en aquets moments en els quals tota França en realitat està en flames.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts