x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Estats Units

Trump abandona el tractat de desarmament nuclear amb Rússia

Els Estats Units suspendran avui la seva participació al tractat INF amb Rússia, el primer acord de desarmament segellat durant la guerra freda per tots dos països i destinat a eliminar tots els míssils nuclears i convencionals de curt i mitjà abast.
Actualitzada 02/02/2019 a les 07:42
Els Estats Units suspendran avui la seva participació al tractat INF amb Rússia, el primer acord de desarmament segellat durant la guerra freda per tots dos països i destinat a eliminar tots els míssils nuclears i convencionals de curt i mitjà abast. “Els Estats Units suspendran les seves obligacions sota el tractat INF el 2 de febrer”, va dir el secretari d'Estat dels Estats Units, Mike Pompeo, en una conferència de premsa a Washington.
Transcorregut un període de sis mesos des de la data d’avui, els Estats Units es retiraran definitivament del tractat, una cosa que, segons ha advertit la Unió Europea, podria iniciar una nova carrera armamentística entre les dues principals potències nuclears del món.

El president nord-americà, Donald Trump, va deixar la porta oberta a mantenir el seu país dins el tractat si “Rússia torna a complir” amb els pactes en l'acord “mitjançant la destrucció de tots els míssils, llançadores i equips associats que violen” el que es va subscriure en el text de 1987.
Etiquetes
  • #1 Tio Sam
    (02/02/19 09:28)

    La font principal d'ingressos dels EUA són les armes i la guerra, aquesta ruptura és del tot natural.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts