x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Catalunya

Mossos investigats per identificar persones que retiraven llaços grocs

La Fiscalia reclama l’informe dels agents i dels motius concrets que els van portar a fer aquestes intervencions
Passeig Pujades de Barcelona, on una dona va ser agredida quan retirava llaços grocs.

Mossos investigats per identificar persones que retiraven llaços grocs

Passeig Pujades de Barcelona, on una dona va ser agredida quan retirava llaços grocs.

Actualitzada 28/08/2018 a les 07:09
La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències de recerca per la identificació per part dels mossos d’esquadra i la policia local de diverses persones que retiraven llaços grocs de l’espai públic a diversos municipis de la província de Tarragona. En el seu escrit, la Fiscalia reclama al comissari cap dels mossos d’esquadra que en el termini màxim de 15 dies l’informi dels agents que van actuar, dels “motius concrets” que van portar a la intervenció realitzada, les diligències practicades i, si escau, si les mateixes van donar lloc a la remissió de denúncia a l’autoritat judicial o a la incoació d’expedient sancionador.
També requereix al comissari en cap dels mossos que en el mateix termini informi la Fiscalia sobre les “pautes o criteris d’actuació seguits pels funcionaris d’aquest cos policial en relació amb eventuals actuacions de retirada de simbologia partidista o reivindicativa de la via pública per part de particulars”. La Fiscalia també demana al cap dels mossos que li remeti “puntual informe” de totes les actuacions de la mateixa naturalesa que siguin realitzades per la policia catalana en endavant i de les que s’hagin de realitzar per la policia local i de les quals poguessin tenir coneixement. Les identificacions de persones que retiraven llaços grocs de l’espai públic es van produir aquest mes d’agost a les localitats tarragonines de Mora la Nova, Tivissa, Vandellós i l’Atmella de Mar. En l’informe d’aquests requeriments, la Fiscalia assenyala que el 22 d’agost passat el president de l’associació Impulso Ciutadano, José Domingo, va presentar un escrit en el qual, entre altres coses, es referia a una nota divulgada el 18 d’agost pel departament de l’Interior de la Generalitat, en la qual s’informava de la identificació de “14 individus” a les localitats tarragonines de Mora la Nova, Tivissa i Vandellós com a “possibles autors de danys al domini públic”".

El president de la Generalitat, Quim Torra, va qualificar ahir d’ “error” que la Fiscalia investigui els mossos d’esquadra per aquests fets.
Etiquetes
  • #7 Xalua
    (29/08/18 07:04)

    És lamentable que amb el bonica és Catalunya, aquesta dirigida per persona que només pensa en si mateix i governi per als que pensin com ells, oblidant de la resta, això si que és política, la majoria que posen llaços són persones que ni cotitzen ni ajuden a aixecar Catalunya, això si té molt més vot que el que cotitza. Que es posi a treballar i es deixin de tonteries independentistes.

    Respondre
  • #6 ciutadana
    (28/08/18 19:06)

    Les forces de l'ordre son per a protecció de la ciutadania, no per ser els braços executors de cap ideologia i molt menys del fanatisme independentista. Tothom te dret a pensar el que vulgui , particularment, però no com a agent de l'ordre, sino el que passa es que es converteix en un "agent del desordre", i , en la meva opinió, haurien de ser sancionats i /o expulsats.

    Respondre
  • #5 visió errada i fanatica
    (28/08/18 19:02)

    josep va dir..
    Ja em perdonará vosté, Josep, però el que , fanàticament, atribueix a España, ho ha d'atribuir a Cataluña (millor dit: a la part de Catalunya representada pel fanatisme involutiu independentista , amb el titella Torra al capdavant. Potser que toquem de peus al terra!

    Respondre
  • #4 josep
    (28/08/18 18:41)

    ESAPAÑA sempre amb el seu radicalisme ultranacionalista sempre a sigut aixis no ya res a fer fins ca malauradement pugui esdevenir un conflicto mes greu aixo si seria lamentable per totom.

    Respondre
  • #3 Llaços grocs
    (28/08/18 15:04)

    Catalunya és més una comunitat sense llei ni ordre, on impera l'anarquia, a més de no tenir govern en funcions, sent l'independentisme part del problema, que no de la solució.

    Respondre
  • #2 raul
    (28/08/18 14:34)

  • #1 VDM
    (28/08/18 11:50)

    Sembla que la dictadura no sigui del costat que ens pensavem ! El radicalisme és la pitjor cosa que pot passar a un poble ! Les grans nacions sempre han caigut des-de l´interior ! La unitat fa la força d´un país. Amb aquestes actituds nacionalistes, tornarem enrera ! és lamentable ! 

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts