x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
França

Dos morts per un atac amb un ganivet a una ciutat prop de París

L’home va cometre l’atac al crit d’“Al·là és gran” i va deixar una altra persona ferida de gravetat
Un agent de policia vigila una zona acordonada a l'aeroport Charles de Gaulle de Paris.

Dos morts per un atac amb un ganivet a una ciutat prop de París

Un agent de policia vigila una zona acordonada a l'aeroport Charles de Gaulle de Paris.

EFE
Actualitzada 24/08/2018 a les 07:20
Dues persones van morir ahir i una altra va resultar ferida de gravetat en ser atacades per un home amb una arma blanca que va cridar “Al·là és el més gran” i que va ser abatut per la policia a la població i comuna francesa de Trappes, a una trentena de quilòmetres a l’oest de París, van informar fonts oficials. El delegat del govern del departament d’Yvelines, Jean-Jacques Brot, va precisar que en el succés van morir dues persones, a més de l’agressor, que va ser “neutralitzat”.
Una vegada finalitzada l’operació, que es va desenvolupar entorn del carrer Camille Claudel de Trappes, el ministre de l’Interior, Gérard Collomb, va penjar un missatge al compte de Twitter en record de les víctimes i va felicitar les forces de l’ordre per la seva “capacitat de resposta” i “mobilització exemplar”. Fonts policials citades per l’emissora France Info, van explicar que l’atacant va apunyalar tres persones al car­rer i després es va refugiar en una casa. En sortir de l’immoble amb un ganivet i al crit d’“Al·là és gran”, va rebre diversos tirs de les forces de l’ordre.

Encara que Estat Islàmic ha reivindicat l’autoria de l’atac, els investigadors creuen que el motiu va ser una disputa familiar. El ministre Collomb també es va expressar en referència a aquesta hipòtesi: “el perfil de l’assaltant és més el d’un desequilibrat amb antecedents psiquiàtrics que el d’un home compromès que respongui a les ordres d’una organització terrorista”.
Segons el canal BFMTV, havia nascut el 1982 i estava fitxat pels serveis secrets des del 2016 per apologia del terrorisme. La Fiscalia Antiterrorista de París va dir no tenir elements suficients de moment sobre la naturalesa de l’atac i en espera que les autoritats judicials ofereixin nous detalls, els mitjans van assenyalar que els investigadors privilegien la hipòtesi d’un drama familiar. De fet, des de BFMTV es va precisar que les dues persones mortes a ganivetades són la mare i la germana de l’agressor.

França viu sota l’amenaça terrorista des dels atemptats del 2015.
Etiquetes
  • #1 Només un ganivet
    (24/08/18 11:57)

    I ara sortià algú dient, com el cas de la comissaria dels Mossos, "només anava armat amb un ganivet" Doncs mireu el que es pot fer només amb un ganivet.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts