Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
portugal

Dimiteix la ministra d'Interior després de l'onada d'incendis

Actualitzada 19/10/2017 a les 07:16
La ministra d’Interior de Portugal, Constança Urbano de Sousa, va presentar ahir formalment la dimissió, que va ser acceptada pel cap del govern, António Costa, després de les crítiques a la seva gestió de l’última onada d’incendis. Costa va anunciar en un comunicat que la ministra li va plantejar la seva dimissió “en uns termes” que no podia rebutjar.
Urbano de Sousa es converteix així en la primera víctima política de l’onada d’incendis que ha causat més de 100 morts els últims quatre mesos. En una carta, la ministra considera que, ja conclòs el període crític dels incendis d’aquesta mateixa setmana, que es van saldar amb 41 morts, “estan esgotades totes les condicions” per mantenir la cartera. La titular agraeix a Costa la seva confiança en ella i li demana que accepti la dimissió “per preservar” la seva “dignitat personal”.
La titular d’Interior estava sent qüestionada tant per l’opinió pública com pels partits polítics, un dels quals, el democristià CDS, ja ha anunciat una moció de censura al govern.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts