Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Catalunya

Detinguts 14 alts càrrecs del govern català per l'organització de l'1-O

La guàrdia civil arresta diversos responsables d’Economia, Exteriors, Treball i Governació
La guàrdia civil va detenir ahir catorze organitzadors del referèndum de l’1-O, entre els quals una desena d’alts càrrecs de la Generalitat, en una operació que el sobiranisme va contestar amb mobilitzacions arreu del territori. L’institut armat va escorcollar els departaments d’Economia, Exteriors, Treball i Governació.
El titular del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, que investiga una vintena de persones pels delictes de malversació, prevaricació i desobediència per la preparació de l’1-O, va ordenar 41 registres en despatxos oficials i en tres empreses, en una de les quals es van trobar uns deu milions de paperetes. Entre els detinguts figuren
  • #3 Visca CAT
    (21/09/17 20:09)

    Si fos catalá o visqués a Catalunya,jo també seria,Nacionalista,Independentista i militaria de ben segur a Esquerra Republicana. Visca CAT.

    Respondre
  • #2 Una d'aqui
    (21/09/17 14:51)

    Vergonyosa l'actitut tan del Govern espanyol com la del "Govern" de la generalitat! Uns i altres han demostrat que no serveixen i han deixat que la situació arrivi on es ara, perillosa diria jo i greument distorsionada. Millor canvi d'actors per ambdues bandes, amb gent que sàpiga negociar, plantejar un referendum amb garanties democràtiques -que ara no ho es - i demostrar més SENY tots pleglats. No n'aprenem de l'historia, desgraciadament. Dessitjo tot el millor a Cataluña i España.

    Respondre
  • #1 Un d'aqui
    (21/09/17 07:54)

    Vergonyosa l'actitut del Govern d'Espanya i més vergonyosa encara l'actitut de la Guardia Civil,blandint banderes espanyoles al seu pas per la Diagonal de Barcelona amb vehicles oficials una autèntica provocació a la violència.Ara més que mai a votar el SI per una Catalunya lliure,independent i republicana.Anims catalans.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts