TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

EUA

Un exespia britànic va elaborar el dossier sexual de Trump

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Christopher Steele, un ex-agent de l’MI6 –els serveis secrets exteriors del Regne Unit– és la persona que va elaborar el dossier sobre un suposat escàndol sexual de Donald Trump amb prostitutes a Rússia. Steele, que va treballar amb Aleksandr Litvinenko, l’espia rus assassinat a Londres per ordre de Moscou, tem ara per la seva vida. Ahir va deixar la seva casa a Surrey, al sud d’Anglaterra, i es troba en parador desconegut.

Segons diversos mitjans, Steele va ser contractat per una empresa d’espionatge per recopilar un dossier sobre Trump. La tasca l’havia encarregat un donant republicà anònim molt contrari al magnat, durant les primàries. El dossier estava en mans d’alguns mitjans des de fa uns mesos, però no es va publicar perquè les informacions no es van poder contrastar. El document, de 35 pàgines, inclou detalls d’una trobada de Trump amb prostitutes en un hotel de Moscou. L’informe va ser publicat dimecres per Buzzfeed i divulgat també per la CNN, fet que va provocar la fúria del president electe, que el va titllar de fals.

tracking