x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ESQUÍ

Irineu Esteve esperava "molt més" del Mundial d'esquí

L'entrenadora de Carola Vila qualifica d'esplèndid el resultat de la jove esquiadora
Carola Vila, l'entrenadora Laura Orgue, Josep Mª Cabanes, Joan Erola i Irineu Esteve a la roda de premsa d'aquest matí a la FAE

Irineu Esteve esperava "molt més" del mundial d'esquí

Carola Vila, l'entrenadora Laura Orgue, Josep Mª Cabanes, Joan Erola i Irineu Esteve a la roda de premsa d'aquest matí a la FAE

Actualitzada 05/02/2019 a les 17:14
Irineu Esteve ha manifestat que comptava amb uns resultats diferents al Mundial d'esquí perquè "esperava més, volia estar més endavant i si més no, poder lluitar-ho. En general no podria fer una valoració positiva, sobretot a la cursa dels 15 km, però ha anat així", en la compareixença per valorar l'actuació andorrana a les proves a Finlàndia. Esteve ha assegurat que per a la resta de la temporada "arriba amb confiança i amb ganes de lluitar el més amunt possible". Joan Erola, entrenador de l'esquiador, ha fet una lectura molt més positiva i ha comentat que venien de fer resultats per sobre de les expectatives a la Copa del Món amb cinc curses en el top 30.  "Crec que ha fet un Mundial molt bo, costa molt estar entre els quinze primers. Venim de l'exigència del Tour d'Ski, el Mundial és molt bo i ja preparem el proper", ha afirmat el tècnic.
Laura Orgue, entrenadora de Carola Vila, ha destacat que la jove ha realitzat un Mundial "esplèndid" amb les millors curses de la temporada amb un desè i tretzè lloc i ha afegit que "estem aconseguint posicionar un altre corredor de futur per tenir-lo a un bon nivell de Copa del Món. Portarem a la Carola a fer una cursa del Mundial absolut. No marquem objectius esportius". Sobre la Copa d'Europa ha dit que "aprofitant l'actuació del Mundial júnior, tenim moltes ganes de continuar en aquesta línia i volem que ens surtin bones curses". Carola Vila ha assenyalat que estan molt contents i ha coincidit amb l'entrenadora a remarcar que han estat "les millors carreres de la temporada, i al Mundial sempre em feia una mica més petita. Al Mundial absolut em fa una mica de por que no se'm mengin els nervis, però al final hi anem a buscar experiència i no un resultat".

Els pròxims esdeveniments per als esquiadors de fons andorrans estan marcats per a Irineu Esteve el 23 de febrer a l'Skiatló, el 27 els 15 km clàssics i el 3 de març els 50 km patinador en Copa del Món i, en el cas de Carola Vila, correrà els 10 km clàssics de Copa d'Europa el dia 26 de febrer.
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts