Victòria del MoraBanc per seguir en llocs de Copa del Rei

Els tricolors s’han imposat per 97-82 al Kirolbet Baskonia

Victòria del MoraBanc per seguir en llocs de Copa del ReiFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha derrotat 97-82 el Baskonia i segueix immers a la lluita per acabar en posicions de Copa del Rei quan finalitzi la primera volta de la Lliga Endesa.

El partit ha estat tricolors des de l’inici, ja que els homes d’Ibon Navarro han sortit força més endollats que el rival i han arribat a manar per 10 punts al primer quart, i per 12 al segon amb el 26-14, i tot i un intent de reacció del conjunt basc, el MoraBanc s’ha seguit mantenint ferm i ha arribar al descans amb una renda de 42-31.

A la represa, el partit ha seguit el mateix guió, i el MoraBanc manava amb una certa distància fins a l’últim quart, en què el Baskonia s’ha arribat a apropar per sota dels deu punts. Però el MoraBanc, al contrari del que havia fet altres dies, s’ha mostrat tranquil i sense cometre errades ha pogut segellar la sisena victòria del curs a l’ACB. Aquesta setmana, de nou, l’equip no té Eurocup, i no tornarà a jugar fins dissabte vinent a les 20.30 hores contra el Bilbao Basket.