Motociclisme

Mor un pilot amb llicència andorrana a la cursa d'Illa de Man

El gironí Raül Torras competia amb llicència andorrana per la no expedició de llicències per part de la federació motociclista espanyola

El pilot Raül TorrasTT Illa de Man

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot RaülTorrasMartínez, nascut a Sant Hilari Sacalm i mosso d'esquadra de professió, va morir dimarts en una competició de motociclisme a l'Illa de Man. El gironí de46anys competia amb llicència andorrana, ja que la federació motociclista espanyola no expedeix llicències a pilots que vulguin córrer en aquesta competició des del 1970, després de la mort del pilot espanyol Santi Herrero.

L'organització de les carreres delTouristTrophy(TT) de l'Illa de Man van confirmar dimarts a la nit la seva defunció en patir un accident en l'última volta de la carrera.Torrasva debutar en la competició de l'illa britànica el 2017 i l'any passat va finalitzar la cursaen15è lloc, sent el seu millor resultat. De fet, el pilot català era reconegut com l'espanyol més ràpid en haver completat el circuit. Des de la creació de la competició el 1907 han mort 267 pilots en el traçat de l'illa britànica.

tracking