Aguado s'acomiada agraït pels tres anys a l'Andorra

‘Alti’ deixa entreveure a les xarxes que tampoc seguirà a l’equip

Marc Aguado, en un partit d'aquesta temporada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Aguado va acomiadar-se ahir de l’FC Andorra a les xarxes socials abans d’emprendre una nova aventura al Saragossa, el club del seu cor, després de tres temporades cedit a l’entitat tricolor.

El futbolista va manifestar a la carta publicada que “fa tres anys vaig arribar a Andorra sent un jove que volia créixer com a futbolista, i des d’aquell dia vaig sentir-me un més de la família tricolor”, a més d’afegir que “ara marxo sent una persona més madura, puc mirar enrere, reflexionar i dir amb tota sinceritat que m’ho heu donat tot, i que hem aconseguit dur l’FC Andorra al futbol professional, un somni fet realitat”. A més, Aguado va voler agrair “totes les persones que formen part d’aquesta gran família”, i al “país per aquests anys tant especials que la meva família i jo hem viscut al vostre costat”.

De la seva banda, Adrià Altimira va deixar entreveure que tampoc seguirà agraint a les xarxes un aficionat que li desitjava sort en el futur triés l’equip que triés. Tot i que el club vol renovar-lo, és ben sabut que té diverses propostes per jugar la propera temporada a Primera divisió, i no seguirà la temporada vinent vestint la samarreta tricolor.

tracking