Malta 2023 - bàsquet 3x3

Doble lluita per les medalles

La selecció femenina s’enfrontarà a Xipre a la recerca d’un lloc a la gran final

L'equip femení de 3x3.JPE / Nigel Fleri Soler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les seleccions masculina i femenina de bàsquet 3x3 lluitaran avui per les medalles als Jocs dels Petits Estats de Malta.

Qui millor ho tindrà és l’equip femení format per Cristina Andrés, Clàudia Brunet, Laura Laurent i Júlia Màrquez, que s’enfrontarà a partir de les 10.30 hores a Xipre a la recerca d’una plaça a la gran final. Les tricolors van encetar ahir la jornada de la fase de grups amb una derrota per 21-8 davant de Luxemburg, però la victòria als altres dos partits contra Xipre (14-12) i Malta (21-18) va fer que les tricolors completessin la lligueta en segona posició. Si la selecció femenina superés Xipre a les semifinals, es veuria la cara amb el vencedor del duel entre Malta i Luxemburg (sobre el paper, aquestes últimes) per buscar la medalla d’or, mentre que si perden, lluitaran pel bronze.

Pel que fa a l’equip masculí, la selecció va començar amb dues derrotes contra Xipre (15-21) i Mònaco (11-21), però després van imposar-se a Luxemburg (21-17) i Malta (21-17). Bruno Bartolomé, Oriol Fernàndez, Sergi Marín i Dani Mofreita ocupen de moment la tercera posició a falta de dos partits avui d’alguns rivals que tancaran la fase de grups. Posteriorment, els tricolors disputaran la semifinal (12.00 o 12.30 hores) i, en cas de classificació, també la gran final, prevista per a les 16.00 hores.

tracking