PERMETRE
NO, GRÀCIES
Malta 2023 - Atletisme

Plates de Pol Moya en els 800 m i d'Ariadna Fenés en els 10.000 m

L’atleta del Barça domina bona part de la cursa i es queda a dècima i mitja de la victòria
Pol Moya i Ariadna Fenés amb les plates aconseguides.

FAA
Actualitzada 31/05/2023 a les 12:12
Pol Moya i Ariadna Fenés van sumar les primeres medalles de l’atletisme nacional als Jocs dels Petits Estats amb les plates en 800 i 10.000 metres respectivament.

La de Moya, a més, va ser el primer metall de tota la delegació després de ser segon a la cursa dels 800 metres. L’atleta del Barça va dominar la prova des de l’inici, però en el tram final es va veure superat pel local Jared Micallef, acabant amb un temps d’1’50”37, a tot just dècima i mitja de la medalla d’or. Després de la cursa, Moya va manifestar que “A la cursa feia molt de vent i m’he trobat al davant perquè no volia que em tanquessin els rivals”, i va afegir que “he defensat bé la corda fins al final i llàstima que l’atleta de Malta m’ha guanyat. Sabíem que era un atleta molt fort, i ha arribat més rodat que jo”. L’altra alegria de la jornada va ser la també plata d’Ariadna Fenés als 10.000 metres, amb un registre de 35’41”96, que va valer-li també polvoritzar en gairebé un minut l’anterior rècord d’Andorra en la que era la seva primera participació en uns Jocs dels Petits Estats.

Pel que fa a la resta de competidors del país, Guillem Arderiu va ser vuitè a la final dels 100 m, Mikel de Sa va quedar fora a les sèries, i Pau Blasi tampoc va poder obtenir el bitllet per la final dels 400. L’atletisme descansa avui, i la competició torna demà.