Martorell i López s'imposen a Encamp

La prova, de 40 quilòmetres, va tenir un centenar de participants amb moltes cares conegudes

Més d'un centenars de ciclistes van participar a la Andorra Bike Race.GRAN FONDO EPC

Enric Martorell en la categoria masculina i Iolanda Lopez en la femenina van ser els guanyadors del recorregut llarg de 40 quilòmetres de l’Andorra Bike Race, la primera competició ciclista de les dues que se celebraran aquest cap de setmana a Encamp. La prova es va iniciar a les 9 del matí amb la sortida dels gairebé 100 inscrits en els recorreguts de 28 i 40 km. La cursa s’ha fet en format Rally Raid, amb sortides individuals o en parelles cada minut amb trams cronometrats a la zona de Grandvalira. En ambdós recorreguts ha estat permesa la modalitat gravel i E-gravel. El recorregut llarg de 40 quilòmetres i 1.700 de desnivell positiu, a banda de Martorell i López com a vencedors i Jacint Dinarès segon Vicenç Galbany, tercer, va tenir a Milton Ramos com el primer a arribar a meta, en la modalitat de bici elèctrica. En el recorregut de 28 km, el primer i segon classificat absolut van ser Aniol Montes i Oscar Rubio, mentre que per parelles es van impsoar l’esquiadora Cande Moreno i el pilot de motos Adrien Van Beveren. A banda d’ells dos, altres cares conegudes com Joan Verdú, el tècnic de l’FC Andorra Eder Sarabia o personalitats de MotoGP com Carlos Checa, Iker Lecuona o Aron Canet també hi va participar. El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d’Encamp, Nino Marot, va destacar que “estem molt satisfets” i que aquest és “el primer cap de setmana de grans proves esportives que acollirà la parròquia durant tot el mes de juny”.

AQUEST MATÍ, TORN PER LA GRAN FONDO ENCAMP - PAS DE LA CASA

Sense pair encara la jornada d’ahir amb l’Andorra Bike Race, aquest matí serè el torn de la segona competició del cap de setmana a la parròquia encampadana. Els tres recorreguts de la Gran Fondo Encamp-Pas de la Casa agafen el relleu de la jornada d’ahir i prendran el protagonisme amb tres traçats, de 31, 47 i 103 quilòmetres amb pas per Els Cortals, Beixalís i el Port d’Envalira. Les sortides de les curses seran a les 8 i a les 10 hores del matí i de les 12 a les 15 hores hi haurà l’experiència finisher, amb dinar, música en directe i sortejos. A les 15 hores tindrà lloc la cerimònia d’entrega de premis a l’escenari de la plaça dels Arínsols.