hoquei patins

L'Andorra HC perd també la tornada i es queda sense ascens (4-5)

L’equip de Nil Castellví no va tenir cap opció i va cedir davant un Palau de Plegamans molt superior

L'Andorra HC va agrair el suport a l'afició, un cop finalitzat el partit, ahir.

L'Andorra Hoquei Club no jugarà la propera temporada a la Primera Catalana. L’equip tricolor va perdre també el segon partit de l’eliminatòria d’ascens davant un Palau de Plegamans que es va mostrat molt superior als andorrans en els dos partits. L’equip de Nil Castellví, tot i competir fins el final, no va tenir cap opció i va caure per 4 a 5, acomiadant-se del salt de categoria.

Amb el 8 a 2 en contra del partit d’anada i l’obligació de remuntar sis gols, l’Andorra HC va sortir arriscant perquè, gairebé, no li quedava un altre opció. El Palau ho va fer pagar i va marxar al descans amb un avantatge d’1 a 2, amb Pau Palacín signant el gol tricolor. La situació ja estava molt coll amunt i els catalans van acabar de rematar l’eliminatòria amb dos gols més, que posaven un 1 a 4 ja molt definitori. Amb l’ascens convertit en una quimera absoluta, l’Andorra es va centrar en, almenys, intentar guanyar el partit i acabar la temporada amb boin sabor de boca. Oriol Antequera i dos gols més de Palacín van posar l’empat a 4 però el Palau de Plegamans va arrodonir l’ascens amb un darrer gol que, a més, els va permetre sumar la victòria. El tècnic, Nil Castellví, que ahir va sumar alguns minuts tot i estar lesionat de la mà va explicar que “el Palau ha estat superior. Sí que és cert que al Comunal som més sòlids però hem afagat riscos i ho hem pagat. Hem intentat afrontar el partit de la millor manera però no ha pogut ser”. A més va afegir que “s’ha treballat bé i s’ha intentat. Hem arribat fins aquí i no és fàcil. Ara ja està fet i pensem en treballar de cara a la temporada vinent i tornar-ho a intentar”.