x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

A la recerca de la cirereta

L’FC Andorra acomiada la primera temporada a la Segona Divisió amb l’al·licient d’aconseguir la setena plaça
A la recerca de la cirereta

A la recerca de la cirereta

A la recerca de la cirereta

Actualitzada 27/05/2023 a les 10:57
L’FC Andorra afronta el darrer ball d’una temporada que el tècnic tricolor, Eder Sarabia, no ha dubtat a qualificar d’“excel·lent”. El primer curs a la Segona Divisió el tancarà l’equip aquesta tarda a l’Estadi Nacional davant el Vila-real B, en un enfrontament sense gaire tensió competitiva -els groguets també arriben amb els deures fets- però amb l’al·licient per a l’Andorra de guanyar el partit per tenir opcions de finalitzar setè a la classificació. Per aconseguir-ho, l’equip tricolor ha de lligar el seu triomf i esperar que l’Oviedo perdi al Carlos Tartiere contra un Llevant que es juga l’ascens i que el Cartagena empati o perdi a Santander davant el Ràcing.

Una setena plaça que Sarabia va assegurar veure “factible” i que seria, sens dubte, “la cirereta d’una temporada en què hem complert el gran objectiu, que era el de la consolidació del projecte”. En aquest sentit, l’entrenador tricolor va destacar la importància del “com ho hem aconseguit” i que “estava convençut que li podíem donar continuïtat a tot el que havíem fet a Primera RFEF i crec que ho hem fet amb escreix”. Sarabia va remarcar que “ens hem fet un forat en la categoria amb una forma de jugar molt marcada i personal, la que ens agrada, la que volíem i la que sentíem. Hem estat un equip atractiu i valent”.

El Vila-Real, 'enemic íntim’
A banda d’abraçar el setè lloc, el vestidor de l’FC Andorra té cert desig de revenja davant el Vila-real B, un equip que darrerament ha demostrat conèixer les eines per contrarestar el joc tricolor. De fet, el filial groguet ha guanyat els darrers tres enfrontaments directes amb l’Andorra per esdevenir un equip kriptonita pel grup de Sarabia. “Tenim amb ells una competència molt bonica i han fet també molt bona temporada. Hi ha ganes de revenja, de fer un bon partit i de guanyar. L’equip segueix activat i endollat i no s’ha deixat anar”, va explicar el tècnic tricolor. A més, va deixar clar que, “si no tenim el rigor defensiu que potser ens ha faltat en alguns moments de la temporada, el Vila-real B ens farà mal”. Un partit, també, el d’avui, que “serà especial perquè és l’últim, no estarem tots junts l’any que ve i volem acabar de la millor manera la temporada”, va sostenir el tècnic de l’Andorra. Pel que fa a les baixes, Martí Vilà -amb lesió de llarga durada- i Iván Gil i Sinan Bakis amb problemes al genoll no es troben entre els futbolistes citats, mentre que torna el jove Bombardó. Per part seva, l’entrenador del Vila-real B, Miguel Álvarez, no tindrà a Íñiguez, Lozano, Collado, el sancionat Del Moral ni al porter andorrà Iker Álvarez de Eulate. L’experimentat tècnic del filial del Vila-real va explicar que “l’Andorra, per a mi és dels equips dels que juga millor de la categoria i té un gran mèrit per part del seu entrenador. És un equip que et sotmet, que competeix i s’associa molt bé, encara que nosaltres som capaços d’adaptar-nos a aquesta mena de partit i hem demostrat que ens ha anat bé”.

 
SARABIA ENTÉN QUE BAKIS SIGUI PEÇA COBEJADA
El tècnic tricolor va assegurar que era “bon senyal” que jugadors de la plantilla tinguessin pretendents, com Bakis. El proper curs, segurament, sense el turc i, potser, sense Carlos Martínez, Sarabia va afirmar que “els nostres davanters sempre faran gols, perquè som dels equips que més generem. El gol ha de venir per a la millora de l’equip”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts