Esport

La FAE lliura els premis dels nacionals

El Trofeu al Mèrit Esportiu ha recaigut a l'Esquí Club Andorra

Campionats Nacionals d'AndorraFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d'Esquí ha celebrat avui la gala de lliurament dels premis dels Campionats Nacionals 2022-2023 de totes les categories i disciplines. L'acte s'ha celebrat al Prat del Roure d'Escaldes-Engordan i ha comptat amb la presència de tots els clubs d'esquí d'Andorra, els comuns, el Govern i els patrocinadors de la FAE.

Els premis s'han lliurat a totes les categories incloent-hi el Trofeu al Mèrit Esportiu, que ha recaigut en l’Esquí Club Andorra. En esquí aplí els campions de la supergegant han estat Júlia Rodriguez i Jan Torres en U16 iEtna Pou i Max Black en U14.En combinada, en U16 s’han imposat Júlia Rodriguez i Nil Vinyesñ. En gegant, Xavier Cornella ha estat el campió en sènior homes, mentre que en U21, en dones ha guanyat Íria Medina i en homes Marc Fernández. Àlvar Calvó és el campió en U18. Així mateix, en U12, s’han imposat Paula Ledesma i Thomas Breitfuss. En eslàlom, els campions han sigut Clàudia Mijares i Xavier Cornella en sèniors, Íria Medina i Marc Fernandez en U21.

En esquí de fons, en categoria sènior els campions han estat Montserrat Dòria i Aleix Farré. En U21 s’ha imposat Quim Grioche, mentre que en U18 dones la campiona ha estat Alexandra Pereiro.Pel que fa a freestyle, en big air en estil lliure els campions 2022-2023 són Henry O’Meara (U19), Arnau Tàpies (U15), Martin Cantelli (U13) i Martí Picaude (U11). D'altra banda, també s'han lliurat la Copa Ford, la Copa Burguer King i la Copa Popeyes.

La Copa Promoció ha estat aquesta temporada per a l’Esquí Club Ordino Arcalís, per davant de l’ECAP, segon, i l’ECA, tercer. Per últim, la cerimònia de premis s’ha tancat amb el lliurament del Trofeu al Mèrit Esportiu, que aquesta temporada ha estat per a l’Esquí Club Andorra.

tracking