L'Andorra tanca amb “bona nota” el curs a domicili

Álex Pastor, a Leganés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va tancar la temporada, pel que fa als partits fora de casa, diumenge a Leganés. En el seu primer any a l’elit, l’equip tricolor s’ha mostrat molt recognoscible i la gran majoria dels entrenadors rivals han lloat la proposta del grup d’Eder Sarabia. A més, en el record col·lectiu hi ha, a banda de bons partits sense molta efectivitat, les golejades a El Toralín contra la Ponferradina (1-4) o el 0 a 3 al camp del Cartagena. “Poso molt bona nota. Excepte un darrer tram a Gijón, que era la segona jornada, la resta de partits no recordo un rival que hagi estat clarament superior”, va explicar Sarabia. El tècnic va afegir que “potser lamento no haver tingut més encert als metres finals en molts partits i se’ns han escapat molts punts per això, però hem tingut una personalitat increïble i hem competit molt bé”.

L’autor del gol diumenge a Butarque, Álex Pastor, va assegurar que el curs lluny del Nacional “és molt bo perquè crec que hem plantat cara a tots els equips de la categoria i en tots els estadis. Hem pogut exhibir el nostre joc en tots els camps i això diu molt de nosaltres”. A més, Pastor va assegurar que el punt assolit a Leganés “l’haurien signat tots a principi de temporada, tenint en compte l’escenari que és”.

D’altra banda, Carlos Martínez va complir a Leganés el seu partit 100 amb la samarreta de l’FC Andorra. Durant les tres temporades i mitja a l’equip -va arribar el gener del 2020- Charly ha signat 34 gols, vuit aquesta temporada.

tracking