hoquei patins

L'Andorra HC vol portar l'eliminatòria al Comunal

El Palau de Plegamans, un rival dur per a l’equip de Castellví

L'Andorra HC afronta avui l'anada del play-off.ANDORRA HC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Hoquei Club disputa aquesta tarda (16.00 h) a la pista del Palau de Plegamans el partit d’anada de l’eliminatòria per l’ascens a Primera Catalana. El rival dels andorrans és un bloc experimentat i de qualitat format per assolir el salt de categoria, però el conjunt que dirigeix Nil Castellví viatja amb la il·lusió de tornar al partit que es disputarà al pavelló Comunal amb opcions.

El tècnic explica que “l’equip està treballant molt bé i fa un mes que som conscients de tot el que ens juguem”. En aquest sentit, deixa clar que “el grup té moltes ganes de competir l’eliminatòria i ens ho prenem com un partit de 100 minuts, amb dues parts de 50”. Avui, per tant, l’Andorra HC juga la primera part, en què “intentarem que ells no es distanciïn al marcador, encaixar pocs gols i, a partir d’aquí, ens ho jugarem tot a casa, al Comunal, que és on som més forts”.

Castellví, que també és jugador, no podrà comptar amb dos homes clau, Juan Cerezo i Natalio, els dos argentins que són baixa segura, però podrà comptar, finalment, amb Tiago Barros.

Ruka, Martí, Pau Palacín, Oriol Antequera, Sam, Joel Tomé, Marc Rodri, Gerard Cerqueda i Marc Aviles completen la convocatòria de l’Andorra HC.

tracking