Futbol

Una victòria per aplanar el camí

L’FC Andorra busca un triomf per deixar coll avall la permanència contra un Màlaga a l’alça

Una victòria per aplanar el camí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra enfila el tram final de curs amb nou bales per endavant per sumar els nou punts que poden marcar la permanència a la Segona Divisió. La xifra icònica dels 50 és, ara per ara, el principal objectiu d’un equip tricolor que n’ha trobat de verdes i madures en el seu primer any a l’elit, però que té a l’abast no tenir més problemes dels necessaris per repetir experiència la temporada vinent a la Liga SmartBank.

No sembla, però, el millor moment per rebre el Màlaga (18.30 h a l’Estadi Nacional), un equip que, tot i que es troba en zona de descens i amb la salvació fregant la quimera –es troba a 8 punts– ha repuntat en les darreres jornades. “És un equip valent, amb molts recursos, i això és una cosa a destacar en un equip que està a la zona de descens”, va exposar el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia. L’entrenador tricolor va destacar que l’equip es troba en un moment dolç –quatre partits sense perdre– i que és moment de fer un pas endavant: “Queden nou partits i no podem rebaixar el nivell que estem mostrant als darrers partits. És dia per mostrar una mica més de gana, de convicció i de desig”, va explicar. En definitiva, per Sarabia, el partit d’aquesta tarda hauria de confirmar amb tres punts “el bon moment en què estem i poder guanyar el partit”. El tècnic de l’Andorra també va destacar que en les darreres jornades el grup està mostrant més solvència defensiva, especialment a Eibar, on l’equip va jugar més de mitja hora amb un home menys per expulsió de Sergio Molina. El migcampista serà, evidentment, baixa per al partit d’avui, juntament amb els lesionats de llarga durada Morer i Martí Vilà.

Per part seva, el tècnic del Màlaga, Sergio Pellicer, va lloar l’Andorra i va explicar que l’equip tricolor “s’ha refet i torna a ser l’equip de principi de temporada. Per a mi és el conjunt més sorprenent de la competició, amb molta personalitat. És un equip d’autor”. Villalba i Bustinza són les baixes principals del conjunt malagueny.

Punts forts

Porten tres partits sense perdre i arriben reforçats a Andorra. No tenen res a perdre i aniran a totes.

A seguir

Rubén Castro

L’incombustible davanter canari, de 41 anys, és la gran referència golejadora de l’equip andalús.

Debilitats

La seva delicada situació podria fer que el Màlaga jugui més obert i deixi més espais per benefici tricolor.

Rubén Castro

tracking