x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El Morabanc vota ACB

L’equip tricolor, sòlid i enèrgic, despatxa un Estudiantes desconfigurat i fa un pas més en el seu traçat
Felipe dos Anjos, en lluita amb Smith, va ser l'MVP tricolor ahir.

Felipe dos Anjos, en lluita amb Smith, va ser l'MVP tricolor ahir.

Felipe dos Anjos, en lluita amb Smith, va ser l'MVP tricolor ahir.

DANI CATALÁN /  MORABANC ANDORRA
Actualitzada 02/04/2023 a les 11:38
La millor manera per cicatritzar una ferida és treure la piconadora i fer un exercici d’autoritat. Aquest va ser el fil conductor de la 23a victòria de la temporada d’un MoraBanc Andorra que va esmicolar sense pietat un Estudiantes desconfigurat i en blanc i negre (85-51). Tan sobrat es va mostrar l’equip tricolor que va deixar l’Estu amb tres punts al primer quart i 19 al descans. Una barbaritat. La millor i més irresistible versió de Dos Anjos –20 punts i quatre rebots–, el canell de Borg –16 punts i quatre triples– i els vuit rebots que va capturar Llovet van esdevenir una catifa vermella per a un MoraBanc en combustió i abrigat per una bombonera boja per la música i amb unes ganes d’ACB que ja no sap dissimular.

Tot va quedar definit a les primeres alenades. Una ràfega de cinc punts de Maric, un triple de Borg i un MoraBanc ben precintat en defensa van donar la benvinguda a un partit intens i d’arestes físiques (8-0). L’Estudiantes, desenfocat i ofuscat pel bon treball dels tricolors, va trigar més de sis minuts a estrenar el caseller, tot i el temps mort de Javi Rodríguez per refredar la inèrcia tricolor. Només la falta de fluïdesa en atac del grup de Lezkano en algunes accions va evitar que l’Estu, que es va assecar amb només tres punts, anés encara més castigat a una primera aturada (19-3) culminada pel dictat i el lideratge de Speight. Lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, el MoraBanc va sortir amb un parcial de 8 a 2 que va tornar a obligar el tècnic de l’equip madrileny a aplicar un torniquet (27-5) i buscar solucions. Les va tenir, amb una seqüència breu i un parcial de 3 a 11, però no suficientment per sufocar les fuetades dels andorrans (30-16). Un miratge pels del Ramiro de Maeztu. A les espatlles de Borg –dos bingos consecutius– l’empenta de Luz i el pic i pala coral, el MoraBanc va arribar a l’intermedi amb un parcial terminal de 14 a 3 i un 44 a 19 que encenia els millors somnis de la bombonera.

El pas per vestidors no va desnaturalitzar els tricolors, que van continuar estomacant de valent l’Estudiantes. Dos Anjos va seguir amb la festa i els de Lezkano anaven ampliant el coixí fins arrodonir la tercera mànega amb un 66 a 35 que mostrava les costures dels madrilenys –només amb el flotador de Démetrio– i la supremacia tricolor. Al darrer quart, amb tot el peix venut, hi va haver traçades de relaxació que van permetre aplicar cosmètica a Estudiantes. Respirar una mica amb un avantatge de 32 punts sembla, fins i tot, humà i més tenint al cap que Corunya i Melilla han de passar encara per caixa.
 
"LA SORTIDA NO HA CONDICIONAT TOT"
Natxo Lezkano, l'entrenador del MoraBanc va explicar que “la nostra sortida ja ha condicionat la resta del partit i ells han col·lapsat”. També va celebrar que l’equip no es relaxés a la represa.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts