Sense complexos per visitar el líder

L’FC Andorra s’enfronta a l’Eibar a Ipurua, on els bascos només han perdut un partit

Fitxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Desplaçament dels complicats per a l’FC Andorra, que visitarà aquesta tarda (14.00 hores) Ipurua per enfrontar-se al líder de la Segona Divisió, l’Eibar, que no només va primer a la taula, sinó que també ha convertit el seu estadi en un feu pràcticament inexpugnable sent el segon millor local de la categoria, amb 11 victòries, 4 empats i una única derrota a casa. Però tot això no espanta l’FC Andorra, i és que si una cosa han demostrat els tricolors en la seva estrena al futbol professional és que, més enllà de resultats, la valentia i l’atreviment no es negocia, i avui no serà una excepció. De fet, el tècnic Eder Sarabia va manifestar durant la prèvia que “estem preparats per poder comprometre’ls molt com ja vam fer al partit d’anada”. Va agregar que “estem molt preparats, tenim ganes i il·lusió, i veig l’equip molt preparat per poder fer un gran partit i guanyar allà”.

Més enllà de les cinc victòries seguides dels locals, els bascos arriben després de remuntar un 2-0 en contra a domicili, i és per això que el tècnic tricolor va destacar que “tenen molts recursos i jugadors que estan molt inspirats”. Va afegir que “crec que tenim molts arguments per comprometre’ls i fer que no estiguin còmodes, sempre des de la valentia que intento transmetre als jugadors”. Encara sobre l’equip local, Sarabia va manifestar que “l’Eibar sempre històricament, i més a casa, és un dels equips que més pilotes posa a dalt, que més pressiona i recupera a camp contrari”. Va afegir que “crec que hi haurà moments per a tot, en alguns seran més agressius, potser en altres hauran de replegar, però nosaltres hem d’estar preparats per a tot el que puguin fer, perquè crec que tenim opcions de fer mal amb espais quan hi ha equips que han vingut a pressionar-nos a dalt”.

Sobre el seu equip, l’entrenador va destacar que “fa tres partits que no perdem, ens sentim en el millor moment de la temporada, i veig l’equip amb un puntet d’espurna, inspiració i encert, que és el que em fa estar tranquil”. Va cloure que “sé que estem preparats, tenim arguments, i també hem de ser valents en l’aspecte defensiu, guanyar duels, defensar bé l’àrea i les accions individuals, i crec que serà un partit maco i amb alternatives, i a veure si som capaços d’imposar-nos”. Sarabia no va voler confirmar, com sí que va fer al duel anterior contra l’Eivissa, si Nico Ratti repetiria com a porter titular, i va referir-se a la possibilitat que Adrià Vilanova estreni titularitat després de la lesió, afirmant que “ja a l’últim entrenament abans del duel contra l’Eivissa vam veure l’Adri que tots volem”. Els tricolors tenen les baixes de Martí Vilà i Dani Morer, lesionats, i de Bundu i Àlex Valle, amb les seleccions.

L'equip tricolor va exercitar-se ahir a Atxabalpe.

tracking