x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ESQUí PARALpÍ

Roger Puig suma una triple victòria a Àustria

S’imposa a l’eslàlom, a la general de la disciplina i a l’‘overall’
Roger Puig guanya la general d'eslàlom i l''overall'.

Roger Puig guanya la general d'eslàlom i l''overall'.

Roger Puig guanya la general d'eslàlom i l''overall'.

FAE
Actualitzada 26/03/2023 a les 12:02
Les finals de la Copa d’Europa de Fageralm Forstau (Àustria) van esdevenir la cirereta del pastís per a Roger Puig. L’andorrà es va imposar ahir a l’eslàlom, una victòria que va certificar el seu triomf en la disciplina en la classificació de la Copa d’Europa, i, a més, es va proclamar campió de l’overall continental. Va ser, sens dubte, una jornada rodona per a Puig, que ja havia guanyat l’overall l’any 2019.

L’esquiador de paraalpí va superar Adam Hall (Nova Zelanda) i Leander Kress (Alemanya) a la cursa d’eslàlom que tancava les finals. L’andorrà va guanyar la primera i la segona mànegues i va assolir el triomf en una competició que va ser plena de tensió fins a la segona mànega, quan l’andorrà va aconseguir el millor registre. Aquesta victòria li permet de ser campió de la general d’eslàlom de Copa d’Europa amb 225 punts, mentre que segon ha estat Adam Hall (Nova Zelanda), amb 180, i tercer, Davide Bendotti (Itàlia), amb 150.

PRIMER A L’‘OVERALL’
La Copa d’Europa s’ha tancat amb Puig com a guanyador total. És l’únic andorrà que ho ha assolit i es va imposar a la classificació overall amb 545 punts, pels 410 que ha sumat finalment l’austríac Nico Pajantschitsch i els 340 del noruec Marcus Nilsson. Puig va declarar que “estem súper contents perquè revalidem el títol per segona vegada consecutiva” i va reconèixer que “hi havia molta pressió, estava nerviós, però he tret la disciplina que millor em va i tanquem una temporada rodona”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts