Cande frega el triomf al descens de Les Orres

Puig acaba tercer al paral·lel de les finals de la Copa d’Europa

Cande Moreno, en una competició anterior.Alain Grosclaude / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno va acabar en segona posició al descens corresponent al Campionat de França, celebrat a Les Orres, on va quedar a tocar del triomf després d’acabar a només 0”06 del millor registre, en una cursa en què també va millorar punts FIS. L’esquiadora, que arrencava amb el dorsal 7, va completar el recorregut amb un temps d’1’23”31, a 0”06 de la local Anouck Errard, que va endur-se el triomf. A més, Moreno va marcar ahir 24,48 punts FIS, que juntament amb els 27,07 de la Copa del Món de Kvitfjell li faran millorar els actuals 27,29 punts FIS.

De la seva banda, Jordina Caminal va quallar una bona actuació a Les Orres aconseguint una 13a posició al descens del Campionat de França. Ella, al contrari que Cande Moreno, va fer un nou descens posteriorment de categoria FIS, on va acabar en 15è lloc. Tant Caminal com Moreno disputaran avui dos supergegants, un del Campionat de França i un altre FIS.

L’altra alegria del dia a la FAE va ser el podi de Roger Puig a les finals de la Copa d’Europa. L’esquiador paralpí, que dimecres no va poder disputar el supergegant per falta de neu, va ser tercer a la competició de paral·lel. Puig va anar superant fases en una jornada marcada per l’estat de la neu i va acabar pujant a l’últim esglaó del podi.

tracking