L'Andorra, amb la mateixa idea tot i visitar el líder

Pastor creu que l’equip ha de mostrar la mateixa personalitat

Pastor, a la dreta, celebrant un gol amb Sinan Bakis.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Sortirem amb la mateixa personalitat de sempre.” Així de contundent va mostrar-se Àlex Pastor abans de la visita de l’FC Andorra diumenge al camp del líder, l’Eibar. El central va destacar que “sortirem a jugar la pilota com ho sabem fer, i crec que ells intentaran collar-nos i ser valents, perquè tots dos necessitem la victòria”, i va agregar que “sortim a qualsevol estadi contra el rival que sigui amb la mateixa idea i personalitat, que és el que ens ha donat tant”.

Més enllà del duel de dissabte, el central català va referir-se al tram final del curs a falta de deu partits per acabar la lliga, i va manifestar que “volem guanyar els deu partits i no acostumem a mirar la classificació”, i va agregar que “quan ho fem sempre mirem cap amunt”.

D’altra banda, l’extrem tricolor Mustapha Bundu va marcar ahir un dels gols de la seva selecció, Sierra Leone, que va empatar 2 a 2 contra Sao Tomé i Príncipe al duel corresponent a la fase de classificació per a la Copa d’Àfrica. Bundu tornarà a jugar diumenge un duel amb la selecció contra el mateix rival.

tracking