L'FC Andorra no es refia de la visita de la UD Eivissa al Nacional

Els tricolors reben el penúltim classificat, que es troba a 12 punts de les posicions
de salvació

L'FC Andorra no es refia de la visita de la UD Eivissa al Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep aquesta tarda (14.00 hores) la UD Eivissa a l’Estadi Nacional en un d’aquells partits que es podrien considerar com a trampa. I és que el conjunt balear arriba com a penúltim classificat a 12 punts de la salvació, però es troba actualment en un dels millors moments de la temporada després d’haver perdut únicament un dels set últims partits que ha disputat. A l’altra banda, els tricolors no volen confiar-se després del 0 a 3 de la setmana passada a Cartagena, però volen tornar a sumar dues victòries consecutives, una circumstància que no succeeix des del novembre de l’any passat, quan els homes d’Eder Sarabia van imposar-se, precisament, a l’Eivissa a domicili i al Lugo a casa.

En aquest sentit, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va destacar que “la realitat és que l’Eivissa no ha estat superat pels seus rivals. Sempre hi ha estat a prop, ha tingut ocasions i contra equips que poden tenir un estil de joc similar al nostre, com Las Palmas i Vila-real B, sempre ha generat ocasions”, i va agregar que “té jugadors de talent i amb l’entrenador que té sabem que de solidesa defensiva sempre en tindrà”. I és que els balears van fer set fitxatges al mercat d’hivern, a més del canvi d’entrenador, amb l’arribada de Lucas Alcaraz.

Més enllà del rival, el tècnic basc, que tindrà només les baixes de Vilà i Morer, va referir-se a l’estat dels tricolors, i va manifestar que “estem davant una setmana molt important. Hem buscat durant molt de temps fer un partit com el de Cartagena i, evidentment, necessitem posar-hi tota l’energia i intel·ligència per tornar a fer un gran partit i aconseguir la victòria”, i va afegir que “vam fer un gran partit, el resultat va ser molt bo, però hi ha coses a millorar i encara s’ha d’exigir molt als jugadors en l’àmbit individual i quant a detalls”. Sobre l’alineació, Sarabia va explicar que Ratti serà el titular a la porteria i va afirmar que “tinc confiança en els tres i no descarto que hi hagi canvis d’aquí a final de temporada, però aquest cap de setmana jugarà ell”, mentre que sobre la resta de l’alineació va declarar que “canviem menys, però tenim jugadors que no estan jugant i que es troben molt bé, i els que han sortit també han rendit, busquem l’estabilitat de la plantilla i els homes que tinguin un bon moment”.

Homenatges i solidaritat

Abans del duel d’avui s’homenatjarà l’equip que va guanyar la Copa Catalunya el 1994 i tota la recaptació anirà en favor d’Unicef Andorra, per a les víctimes dels terratrèmols que hi va haver a Turquia i Síria.

tracking