El MoraBanc no atén cap relaxació

L’equip tricolor, amb la baixa de Speight, no es refia del Juaristi, el penúltim de la classificació

El MoraBanc no atén cap relaxació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tots els partits que el MoraBanc Andorra ha de facturar al Poliesportiu contra equips de la part baixa, des d’avui fins que acabi la temporada regular –Juaristi, Melilla, Almansa i Ourense–, estaran tallats pel mateix patró. L’imminent, el d’aquesta tarda a les 18.30 hores davant els de Mikel Odriozola, penúltims, però amb molts més recursos dels que podia semblar per aigualir la festa.

La magnitud del repte de l’equip tricolor –líder amb un frenètic cos a cos amb el Zunder Palència– obliga sempre a acumular victòries i no cedir ni una engruna, i avui davant el Juaristi no serà cap excepció. D’una banda, el triomf sobre el paper que un gran com el MoraBanc ha de confirmar a la pista i, de l’altra, la capacitat de l’Iraurgi de fer la guitza si l’equip tricolor no surt amb els cinc sentits posats. El tan gastat tòpic del partit trampa. El tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va apuntar que “ningú ens ha regalat res aquí i hem tingut partits molt complicats contra equips de la part baixa, i aquest no serà diferent. El Juaristi té caràcter i personalitat i no vindrà a passar l’estona”. En aquest sentit, l’entrenador tricolor va comentar que “és un rival incòmode, que sap jugar a bàsquet i que si no el saps defensar o no t’hi adaptes ho passes malament. Sense anar més lluny, el Palència només els va poder guanyar al darrer segon”. Tot i que el Juaristi és un bloc que fora de casa baixa les seves prestacions –només ha guanyat a Càceres–, Lezkano va insistir en la idea de mantenir la màxima alerta en tots els partits i també, lògicament, contra els d’Odriozola. El MoraBanc es manté invicte i irresistible a la bombonera i el tècnic va deixar clar que “espero que l’equip segueixi fent el que ha fet fins ara, que és no mirar la classificació i només el següent partit i respectar els rivals al màxim. A més, encara queda molt, queda un terç de campionat”. El tècnic tricolor va recordar que “en aquesta lliga qui és relaxa perd, i això passarà més quan s’apropi el final de la temporada. Ja n’hem vist casos i nosaltres no volem ser sorpresos”.

Pel que fa al capítol d’absències, l’única segura per lesió és la del base Micah Speight, mentre que Alexis Bartolomé serà dubte per al partit d’avui per un cop al genoll que va rebre en un entrenament d’aquesta setmana.

tracking