L'esprint obre la segona Copa del Món juvenil

Olm, Casanovas i Palmitjavila seran els representants de la FAM

Oriol Olm va proclamar-se campió del món a principi de mes.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) tindrà tres participants a la segona prova de la Copa del Món juvenil, que se celebrarà a la localitat Suïssa de Villars-sur-Ollon. Així doncs, l’equip nacional estarà format per Oriol Olm i Marc Casanovas en sub 20, i Max Palmitjavila en la categoria sub 18.

La segona cita de la Copa del Món júnior, el nou circuit creat per la federació internacional que separa la Copa del Món absoluta de la de base, s’obrirà avui mateix amb la cursa esprint, en què participaran els tres seleccionats del país. Demà serà el torn de la jornada de descans i l’endemà, diumenge, se celebrarà la segona i última cursa d’aquesta cita, la individual. En el cas de la prova sub 20 hi haurà un circuit de 9,11 quilòmetres amb 1.089 metres de desnivell, mentre que el traçat sub 18 tindrà 8,11 quilòmetres i 919 metres de desnivell.

Aquesta serà la cursa d’Oriol Olm després d’haver-se proclamat campió del món sub 20 a principi de mes a la cursa vertical del Mundial celebrat a l’estació catalana de Boí Taüll, en una cita en què Max Palmitjavila també va quallar una bona actuació amb una quarta, una cinquena i una setena posició al Campionat del Món.

La Copa del Món juvenil es tancarà la setmana vinent a Val Louron (França).

tracking