L'Inter Escaldes remunta al final i s'emporta el derbi (1-2)

Un gol de Gallego al minut 88 supera un Atlètic que segueix líder

El derbi escaldenc es va decidir al tram final i a favor de l'Inter.XAVI MIRÓ /FAF

Adrián Gallego al minut 88 va donar el triomf a l’Inter Escaldes en un derbi apassionant i que permet als d’Otger Canals retallar tres punts respecte al líder, l’Atlètic, que manté, però, un coixí de cinc punts al capdavant de la classificació. El partit va tenir tots els ingredients i va respondre a la perfecció a la condició de derbi. Es va avançar l’equip de Fede Bessone, amb un gol de Guillaume fregant el descans (44’) i al darrer quart d’hora l’Inter va definir la remuntada i es va endur el partit amb les dianes d’Àngel de la Torre (77’) i la terminal de Gallego a falta de dos minuts.

Per part seva, l’FC Santa Coloma va despatxar la UE Engordany (0-3) amb gols d’Octavio Páez –de falta directa–, Eloy Gila i David Virgili i es manté tercer amb 39 punts –empatat amb l’Inter– en la lluita per la primera posició. Tampoc va fallar la UE Santa Coloma, quarta amb 33 punts, que va superar al cuer UE Sant Julià per 1 a 3 amb dos gols de Faysal Chouaib i un de Jordan, mentre que Djattit va signar el dels lauredians. Pel que fa a la part baixa, la Penya Encarnada va sortir de la zona de promoció en desfer-se de l’FC Ordino per 0 a 3 amb gols de Rodrigo Piloto, Da Silva i Fabio. Amb la derrota, són els ordinencs els que cauen a la promoció.