El VPC Andorra guanya i s'assegura el factor pista

Un assaig de Franken a l’última acció dona el triomf als tricolors

Un instant del duel d'ahir del VPC Andorra.MANEL HERRERO / VPC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip masculí del VPC Andorra va assegurar-se ahir el factor pista als play-off de la Divisió d’Honor Catalana quan falta una jornada per al final, després d’imposar-se in extremis al CEU de Barcelona per 26-24 amb un assaig de Sam Franken a l’última jugada del partit. Amb aquest triomf a Prada de Moles, els de Dani Raya van assegurar-se acabar la lliga primers o segons, posició que els garantirà passar directament a les semifinals del play-off (primer i segon s’hi classifiquen, i del tercer al sisè disputen una eliminatòria prèvia), a més de garantir-se el factor camp a la ronda de semifinals.

Els tricolors van anar a remolc durant gairebé tot el matx, fins a l’equador de la segona meitat, quan l’equip va posar-se les piles, i va poder capgirar el marcador gràcies a un assaig de Navarro amb transformació posterior de Pep Arasanz, que posava el 21-19 deu minuts abans del final.

Els barcelonins, que feien un gran partit, no van conformar-se i van tornar a posar-se a davant 21-24 amb un assaig a l’últim minut del partit, però quan semblava que la victòria s’escaparia de Prada de Moles, l’assaig in extremis de Sam Franken va acabar donant la victòria als tricolors per asse- gurar-se el factor camp en els play-off.

Els homes de Dani Raya tancaran la lliga aquest cap de setmana a la pista del Químic ER, i tindran posteriorment dues setmanes sense partit abans de disputar les semifinals del play-off, el cap de setmana del 25 i 26 de març.

tracking