El VPC Andorra escombra el CR Tarragona i segueix líder destacat (0-75)

Els tricolors s’exhibeixen i ja tenen set punts de marge respecte al segon

Duel anterior del VPC Andorra.VPC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip masculí del VPC Andorra manté la seva trajectòria gairebé immaculada i ahir va destrossar el CR Tarragona per un contundent 0-75, que li permetrà continuar una setmana més com a líder a la Divisió d’Honor Catalana. Els tricolors van sortir per totes des del primer moment, i al descans manaven 0-20 amb un cop de càstig de Pep Arasanz, i assajos del mateix Arasanz, Pedro Alvarado i Bauti Álvarez.

A la represa, els homes de Dani Raya no van abaixar el ritme, sinó que van continuar amb el festival ofensiu amb nou assajos més. Irakli Berdzenishvili, Cristian Abarca, Sam Franken, Fede Aguiar van fer una marca, Sebastián Gómez va anotar dos assajos, i Cedric Galvet va fer-ho en tres ocasions.

L’equip masculí del VPC és líder de Primera Catalana amb 25 punts en sis partits amb cinc victòries, quatre bonus ofensius i un de defensiu, i té set punts més respecte al segon. Diumenge vinent rebrà el CEU a Prada de Moles a les 15.30 hores.

D’altra banda, l’equip femení del VPC Andorra jugarà avui el seu partit de la Divisió d’Honor Catalana a les 15.00 hores contra l’INEF Lleida a Prada de Moles.

tracking