El VPC pateix la primera derrota de la temporada

El VPC Andorra va pagar car un fluix inici i va perdre davant la Santboiana C.VPC ANDORRA

El VPC Andorra va pagar molt cara una sortida no gaire lluïda i va perdre el primer partit de la temporada a la Divisió d’Honor Catalana, contra la Santboiana C, per 17 a 20. L’equip de Dani Raya, que tenia moltes baixes, es va veure al primer tram amb un 0 a 10 en contra, amb un assaig i un xut a pals del conjunt català i havent de nedar contracorrent. El VPC va retallar per mitjà d’Antoine Coma, però els visitants van tornar a ampliar la distància amb un segon assaig, però el quinze de Dani Raya va segellar el 10 a 17 poc després amb una acció definida per Pocho. Abans del descans va arribar una acció que va esdevenir clau amb la targeta vermella directa a Lluc Conill i que va fer que els andorrans juguessin tota la segona part amb un jugador menys. Curiosament, tot i estar en inferioritat, el VPC va repuntar a la represa. Un assaig d’Alvarado i una transformació de Sam Franken van empatar el partit a 17, però un xut a pals al minut 23 va decantar el resultat per a la Santboiana C. Tot i la derrota, per aprendre molt, segons va comentar el tècnic, l’equip va sumar un punt de bonus i té el lideratge.